Welkom bij Leiderschap

Directie-coaching

Een goede leider kent zichzelf en is in staat te blijven leren

Als leiding-gevende komt er heel wat op je af en je hebt niet altijd ruimte om daarin te reflecteren op je eigen rol. Toch is het vaak je eigen persoon die onder stress je grootste kans én je grootste bedreiging is. De frisse blik van een coach kan je helpen om destructieve patronen te ontdekken. Ik breng hierin mijn eigen ervaring mee, met instrumenten als de DISC of het Stressprofiel als ondersteuning.

[meer]


Visie-ontwikkeling

Een gezamenlijke ambitie geeft het team creatieve spanning

De wereld is vol van visies en de meeste zijn de moeite waard om te realiseren. Toch blijft het vaak bij mooie woorden en goede intenties. In de begeleiding van een visietraject gaan we daarom verder dan de gezamenlijke ambitie. We zoeken ondersteunende overtuigingen die sterk genoeg zijn om de visie samen tot een realiteit te maken. Een creatief proces waarin we de spanning niet uit de weg gaan.

[meer]


Interim-schoolleider

Zeg samen wat je doet en doe samen wat je zegt.

Als interim-schoolleider ben ik op mijn plaats op scholen waar direct aandacht nodig is voor kwaliteit (ontwikkeling en resultaten) en relaties (team en ouders). Ik ben in staat me snel een beeld te vormen van de schoolsituatie en de (onderliggende) patronen. Samen met het team bouw ik aan goed onderwijs en passende resultaten. Mijn communicatie is helder en zakelijk op de inhoud en begripvol op de persoon.

[meer]