Directie-coaching

Een goede leider kent zichzelf en blijft steeds leren

Als leidinggevende komt er heel wat op je af en je hebt niet altijd ruimte om daarin te reflecteren op je eigen rol. Toch is het vaak je eigen persoon die onder stress je grootste kans én je grootste bedreiging is. De frisse blik van een coach kan je helpen om destructieve patronen te ontdekken. Ik breng hierin mijn eigen ervaring mee, met instrumenten als de DISC of het Stressprofiel als ondersteuning.

Jij wilt een vitale leider worden of blijven. Iemand die met passie leiding geeft aan het team. Maar misschien beleef je je werk op dit moment meer als op de foto hiernaast. Van alles en nog wat groeit door elkaar en de brug naar de overkant is wankel. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen wat er speelt en welke aanknopingspunten er zijn om weer in ’the lead’ te komen.

De begeleiding kan gaan over operationele zaken als besluitvorming, communicatie, verandering en conflicthantering. Meestal gaat het ook over jou en wat jou ten diepste drijft. Je komt jezelf tegen als het lastig wordt en onder stress val je misschien terug op ‘oude’ patronen. De DISC kan daarbij een spiegel zijn die je helpt om jezelf en anderen beter te begrijpen. Het Stressprofiel kan je helpen om te ontdekken wat bij jou stress veroorzaakt en wat voor jou de beste manier is om daarmee om te gaan.

 

Contact en kennismaking

Als je hieronder uw naam en contactgegevens invult, dan neem ik op korte termijn contact met je op.