Welkom bij Leren *

U wordt doorgestuurd naar Puzzel Mij (www.puzzelmij.nl)

Training Eigen Leerstijl

Hoe je leert, raakt wie je bent

In deze training focus je op hoe leren bij jou werkt en wat bij jou past. Vooraf vul je een online vragenlijst in voor jouw persolog® Leerstijlprofiel. In de training ga je daarmee in verschillende werkvormen je eigen (voorkeurs)leerstijl ervaren en verkennen. Hoe werkt leren voor jou het best? En wat belemmert jou juist om tot leren te komen?

[meer]


Training Eigen Onderwijsstijl

Wie je bent, raakt hoe je lesgeeft

In deze training staat jouw persoonlijke manier van onderwijzen centraal. Vooraf vul je een online vragenlijst in voor jouw persolog® Onderwijsstijlprofiel. Daarmee gaan we tijdens de training concreet aan de slag. Hoe kun je de kracht van jouw stijl inzetten om beter aan te sluiten bij je doelgroep? Waar loop je het risico om vast te lopen? 

[meer]


Informatie-bijeenkomst

Beter onderwijs, hogere tevredenheid, minder uitval?

Werken met het persolog® Leerstijl- en Onderwijsstijlmodel zet leerkrachten/docenten en leerlingen/studenten in hun kracht. Dit leidt tot beter onderwijs, hogere tevredenheid en minder uitval. Tijdens de informatiebijeenkomst kunnen bestuurders, schoolleiders, interne begeleiders en coaches vrijblijvend kennismaken met het model en de verschillende toepassingen.


To teach is to touch a heart.