Persoonlijke ontwikkeling

Jezelf en anderen beter begrijpen

Een traject begint met het maken van een online-test waarmee je in beeld brengt hoe jij jezelf ziet. De rapportage die je daarna ontvangt is een spiegel die je helpt op jezelf te reflecteren. De DISC geeft je concrete handvatten om te werken aan je persoonlijkheid en je relaties met anderen. Op basis van de DISC is ook het Stressprofiel ontwikkeld, waarmee je inzicht krijgt in wat bij jou stress veroorzaakt, welke gedragspatronen daardoor worden opgeroepen en wat jou helpt om dit te veranderen.

 

Coaching

Het DISC-persoonlijkheidsprofiel geeft inzicht in gedragspatronen en de onderliggende overtuigingen. Zo word je je bijvoorbeeld bewust van je manier van communiceren, samenwerken, keuzes maken en omgaan met conflicten. Overtuigingen kunnen je gedrag (vaak onbewust) zo sterk beïnvloeden dat het impact heeft op je relaties. Je ontdekt door de DISC wat jouw gedrag beïnvloed en hoe dat op anderen overkomt. Daarnaast leer je ook meer over hoe dat bij anderen werkt en wat maakt dat jij je daar prettig bij voelt… of juist last van hebt.

 

“Dank voor ons gesprek, je hebt me echt aan het denken gezet”.

Klik hier onder voor meer informatie over de verschillende profielen.

 

Contact en kennismaking

Ik ben gecertificeerd DISC-trainer en kijk graag met u mee naar de mogelijkheden van dit instrument voor jullie organisatie of jouw persoonlijk functioneren. Als je hieronder je naam en contactgegevens invult, dan neem ik op korte termijn contact met je op.