Mijn kracht als interim-directeur of schoolleider…

Als interim-directeur neem ik na het afronden van een opdracht even bewust een moment de tijd om te reflecteren. Ik geef de ouders en collega’s waarmee ik heb gewerkt ook altijd de gelegenheid om mij een tip en een top te geven. Door deze input wordt ik me steeds meer bewust van mijn kracht als interim-directeur, maar ook van het soort opdrachten dat niet bij mij past. Wat de clusterdirecteur in zijn evaluatie schrijft over de opdracht die ik recent heb afgerond geeft e.e.a. mooi weer:

“Jelle krijgt snel een beeld van de school waar hij terecht is gekomen en is in staat het team mee te krijgen in de veranderingen die naar zijn idee nodig zijn. Jelle is in zijn communicatie helder en zakelijk, zonder zijn empathie te verliezen voor de ander. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Beschikbaar als het er toe doet en hij valt je niet lastig met allerlei detailvragen. Zijn kwaliteiten komen het best tot hun recht wanneer op korte termijn (onderwijskundige) verbeteringen / veranderingen doorgevoerd moeten worden. 

Dus om mijn talenten met passie in zetten voor mij graag een school waar de kwaliteit (schoolontwikkeling en resultaten) en/of relaties (team en ouders) aandacht vragen. Je maakt me blij met een school binnen het blauwe gebied of net daarbuiten…

Jelle Admiraal

jadmiraal@puzzelmij.nl

06-12387205

Meer informatie: https://www.puzzelmij.nl/diensten/interim-directeur