Webinar: Introductie Leren en Onderwijzen

ma 27-09-2021 | 15:45-16:30 uur &
do 30-09-2021 | 15:45-16:30 uur

Bekijk hier het promofilmpje (1:30).

Doelgroep

Leerkrachten in het primair onderwijs en docenten in het voortgezet onderwijs die meer willen weten over de manier van leren van hun leerlingen en de manier waarop hun persoonlijke manier van onderwijzen daarop invloed heeft.

Intern begeleiders en schoolleiders die meer willen weten over de inhoud van het persolog model voor Leren & Veranderen en de toepassing daarvan in de ontwikkeling van het Pedagogisch-Didactisch handelen op hun school.

Inhoud

In dit webinar geven we een introductie op het persolog model voor Leren en Veranderen en dan specifiek het Leerstijlprofiel en het Onderwijsstijlprofiel.

  • De acht dimensies van leren en onderwijzen
  • De vier belangrijkste stijlen van het Leerstijlprofiel
  • De vier belangrijkste stijlen van het Onderwijsstijlprofiel
  • Matchen en stretchen van de verschillende stijlen
  • De werkvormenchecker voor de lesvoorbereiding
  • Materialen en middelen bij het model

De trainers in deze webinar

Jelle Admiraal
Jelle Admiraal
Henry Koopman
Henry Koopman

Deze webinar wordt gegeven door Jelle Admiraal en Henry Koopman. Zij zijn samen de train-de-trainers voor dit model van persolog®. Beide hebben jarenlange ervaring als leidinggevende, adviseur, trainer en coach in het onderwijs.

Praktische informatie

De introductiewebinar wordt kosteloos aangeboden op 27 en 30 september van 15:45-16:30 uur. Je kunt je hieronder aanmelden door je naam en mailadres op te geven. Je ontvangt dan een paar dagen van tevoren een mail met daarin een link naar de webinar.    Persolog® DISC-Persoonlijkheidsprofiel en Leren & Veranderen

    Persolog® is de enige organisatie wereldwijd die met de nieuwste DISC-materialen van Geier werkt. Vanuit zijn kennis over o.a. persoonlijkheid en teamfunctioneren heeft Geier de vertaalslag gemaakt van het DISC-persoonlijkheidsprofiel naar het gebied van leren en veranderen. Hoe jij leert, raakt wie je bent.