Leer- en Veranderdag Onderwijs | 24 november 2021 | 09:00-16:00 uur

Doelgroep

Jij werkt in het onderwijs en bent iedere dag bezig met leren en veranderen. Je doet nieuwe inzichten op, je bent nieuwsgierig en je reflecteert op wat je doet. Dat doe je niet alleen, maar samen in een team.

Persolog®Leren & Veranderen

De Leer- en Veranderdag Onderwijs is een open training voor mensen die werkzaam zijn in verschillende sectoren van het onderwijs. Het is een interactieve dag met twee trainers en maximaal 24 deelnemers. Tijdens deze dag stap je even uit wat vanzelfsprekend is en ga je op een andere manier kijken naar de kern van je werk. Een dag vol inzichten rondom jouw eigen leren, het leren van je team en dat van jullie leerlingen. Onderwijs is pas echt onderwijs als leerlingen en volwassenen samen een lerende cultuur ontwikkelen. We geven deze dag vorm vanuit het Leer- en Veranderstijlmodel van persolog®. Onderdeel van deze dag is het afnemen en bespreken van je eigen leerstijlprofiel en jouw onderwijsstijlprofiel. Hoe jij leert, raakt wie je bent.

Trainers

De trainers voor deze dag zijn Jelle Admiraal en Henry Koopman. Zij zijn samen de train-de-trainers voor dit model van persolog®. Beide hebben jarenlange ervaring als leidinggevende, adviseur, trainer en coach in het onderwijs.

Praktische informatie

De Leer- en Veranderdag wordt gehouden in Amersfoort. Het aantal deelnemers is maximaal 24 per dag. De prijs voor de open training is 499 euro per persoon. Prijs is inclusief de twee online profielafnames en de lunch. Factuur wordt na aanmelding verzonden naar het opgegeven mailadres.

Voordeel

Aanmeldingen tot 24 oktober krijgen 100 euro korting


In-company training

Neem contact op voor informatie over in-company trainingen voor onderwijsteam en voor Leren & Veranderen in business (leerteams en management).