Leerstijl – Onderwijsstijl – Verandersstijl

Hoe je leert, raakt wie je bent

In deze training focus je op hoe leren bij jou werkt en wat bij jou past. Vooraf vul je een online vragenlijst in voor jouw persolog® Leerstijlprofiel. In de training ga je daarmee in verschillende werkvormen je eigen (voorkeurs)leerstijl ervaren en verkennen. Hoe werkt leren voor jou het best? En wat belemmert jou juist om tot leren te komen?

[meer]


Wie je bent, raakt hoe je lesgeeft

In deze training staat jouw persoonlijke manier van onderwijzen centraal. Vooraf vul je een online vragenlijst in voor jouw persolog® Onderwijsstijlprofiel. Daarmee gaan we tijdens de training concreet aan de slag. Hoe kun je de kracht van jouw stijl inzetten om beter aan te sluiten bij je doelgroep? Waar loop je het risico om vast te lopen?

[meer]


Wie je bent, raakt hoe je een verandering leidt

In deze training staat jouw persoonlijke manier van het leiden van een verandering centraal. Vooraf vul je een online vragenlijst in voor jouw persolog® Veranderstijlprofiel. Daarmee gaan we tijdens de training concreet aan de slag. Hoe kun je de kracht van jouw stijl inzetten om in veranderingen in verbinding te blijven met je team? Waar ben jij zelf de belemmering voor een verandering?

[meer]


Leer- en Veranderdag voor teams

Ontdek de kracht van samen leren en duurzaam veranderen

Tijdens de Leer- en Veranderdag stap je even uit wat vanzelfsprekend is en ga je op een andere manier kijken naar de kern van je werk. Een dag vol inzichten rondom jouw eigen leren, het leren van je team en de manier waarop jullie samen duurzaam kunnen veranderen. Een team is pas echt een team zich in samenwerking en leiderschap een lerende cultuur ontwikkelt.

[meer]

Tijdelijk 25% korting op een Leer- en Veranderdag


Informatie-bijeenkomst onderwijs

Beter onderwijs, hogere tevredenheid, minder uitval?

Werken met het persolog® Leerstijl- en Onderwijsstijl-model zet leerkrachten/docenten en leerlingen/studenten in hun kracht. Dit leidt tot beter onderwijs, hogere tevredenheid en minder uitval. Tijdens de informatiebijeenkomst kunnen bestuurders, schoolleiders, interne begeleiders en coaches vrijblijvend kennismaken met het model en de verschillende toepassingen.

Kijk op de kalender om te zien wanneer de volgende informatiebijeenkomst wordt gehouden.


To teach is to touch a heart.