Over Jelle Admiraal

Schoolleider

Ik ben Jelle Admiraal, 48 jaar, getrouwd, vader van drie kinderen (20, 16 en 13 jaar) en ik woon in Nijkerkerveen. Ik houd van lezen, wandelen, zeilen en muziek maken (piano en gitaar). Ik 1997 begon ik in het onderwijs als leerkracht. Ik werkte twee jaar in groep 1 als kleutermeester en daarna vier jaar in groep 8. In 2003 startte ik als schoolleider op een school in Amersfoort. Ik heb daar negen jaar met het team mogen bouwen aan een mooie school. In 2011 begon ik daarnaast aan mijn eerste periode als interim-schoolleider. Inmiddels heb ik op acht scholen een interim-opdracht afgerond.

Puzzel Mij

Naast mijn werk als schoolleider doe ik allerlei andere opdrachten als kwaliteitsmedewerker, onderwijsadviseur en trainer. Onder andere trainingen ParnasSys, DISC-persoonlijkheidsprofiel, Stressprofiel, Onderwijsstijlen en visietrajecten. Ik doe dit onder de naam Puzzel Mij. De puzzel staat voor  nieuwsgierigheid en het zoeken naar wat passend of juist verrassend is. Daarnaast verzorg ik audits en trainingen in het inzetten van het waarderingskader. Dit doe ik vanuit het bedrijf Waardeer je kwaliteit. Voor mij gaan daarin kwaliteit en relaties altijd samen: Kwaliteit is mensenwerk!

Teams

Mijn ervaring is dat in ieder team in ieder geval deze vier vragen beantwoord moeten worden: Wat is het doel? Waarom willen we dat? Hoe gaan we dat doen? en Wie gaat er mee? Iedere team is daarin anders, maar één ding is hoe dan ook duidelijk: it takes teamwork to make a dream work!