Feedback

De laatste tijd vraag ik als afsluiting van een periode dat ik met een school heb gewerkt alle leerkrachten en soms ook alle ouders om een tip en een top. Ik gebruik deze feedback in mijn eigen reflectie, om zo iedere opdracht een betere directeur, trainer, coach of adviseur te kunnen zijn.

Inspirerend, verhelderend, ik ben echt aan het denken gezet, dit geeft overzicht, verbindend
(Amersfoort)

Het lijkt mij dat het instellen van de verschillende routes (blauw, paars, geel etc.) een blijvend effect gaat hebben op de school en de ontwikkeling van de kinderen.
(Ede)

“Je weet het team te verbinden en stabiliteit te creëren in ‘woelige tijden’. Tegelijkertijd weet je de boel ook in beweging te krijgen en een dynamisch proces van verbetering op gang te brengen.”
(Ede)

“Je hebt  vaart én rust  gebracht. Vaart in verbeteringen en beleid, rust door duidelijkheid te bieden en kader.”
(Ede)

“Jelle krijgt snel een beeld van de school waar hij terecht is gekomen en is in staat het team mee te krijgen in de veranderingen die nodig zijn. Jelle is in zijn communicatie helder en zakelijk, zonder zijn empathie te verliezen voor de ander. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Beschikbaar als het er toe doet en hij valt je niet lastig met allerlei detailvragen. “
(Utrecht)